Guidede meditationer og kanaliserede healinger

Herunder kan du se et stort udvalg af mine mange guidede meditationer og kanaliserede healinger fra spirit. 

(OBS vær opmærksom på, at nogle af meditationerne indgår i online kurset Soul Ascension)

Kanaliseret hjertehealing med Moder Maria og Ærkeenglen Chamuel

En helt igennem fantastisk smuk og dyb healing af dine dybeste hjertekamre og dine største svigt,  smerter og traumer i dit hjerte. 

KØB HER


Mød din primære åndelige guide 

En guidet meditation, der hjælper dig med at skabe kontakt til og møde din primære åndelige guide, og modtage dens visdom og vejledning.

KØB HER


Mød dit primære kraftdyr

En guidet meditation, der hjælper dig med at møde og skabe kontakt til dit primære kraftdyr og modtage dens budskaber og vejledning.

KØB HER

Begge meditationer – mød din åndelig guide og dit kraftdyr 

KØB HER


Magic unicorn healing

En kanaliseret healing under fuldmånen- Mød din personlige enhjørning og tag på en magisk rejse med den, hvor du modtager den smukkeste healing af både din enhjørning og af højt vibrerende energier i universet.

En ganske særlig healende, blid og kærlig oplevelse.

KØB HER


Akasha Arkivet – find din dybeste blokering fra tidligere liv

(OBS denne meditation indgår i online kurset Soul Ascension)

En guidet meditation, der hjælper dig med at få adgang til Akasha arkivet – dit personlige sjælsarkiv, hvor du får indsigt i din dybeste blokering fra et af dine tidligere liv.

KØB HER


Akasha Arkivet – Hent visdom og magi fra dine tidligere liv

(OBS denne meditation indgår i online kurset Soul Ascension)

En guidet meditation, der hjælper dig med at få adgang til Akasha arkivet – dit personlige sjælsarkiv, hvorfra du guides tilbage til tidligere liv for at hente sjælelig visdom, kvaliteter og evner, som du kan bruge i dit nuværende liv.

KØB HER

Begge meditationer til Akasha arkivet find dine blokeringer og hent visdom fra tidligere liv

KØB HER


Energirens med diamantenergier 

En healing, der på fuldstændig magisk og vidunderligvis renser hele din fysiske krop og dit energifelt for tunge og negative energier.

Det er en helt igennem fantastisk gave fra universet  til dig og et absolut
MUST HAVE for dig, der mærker de tunge og drænende energier i øjeblikket, hvor vi står midt i den vildeste transformationstid her på Jorden.

KØB HER


Rose diamant Energy med englehealing

Den rosa diamantenergi er en hjerteenergi, der strømmer til Jorden i øjeblikket for at vække vores hjerter og hjælpe os med at træde ind i den ny gyldne tid.

Denne utrolig smukke healing renser og healer dit hjerte, ved at du modtager en strøm af den meget blide og højt vibrerende rosa diamantenergi og healing fra en helt særlig krystalengel, så du i højere grad kan forbinde dig med din sjæl og leve efter dit hjerte og din sjælsmission.

Healingen er med hjælp fra en række af kærlighedens største mestre, Jesus, Moder Maria og Maria Magdelene.

KØB HER


Kanaliseret Nymånehealing med aktivering og afbalancering 

Denne healing og aktivering fra spirit er intet mindre end fantastisk, fordi den hjælper dig med at afbalancere din rationelle hjernehalvdel med din kreative og intuitive hjernehalvdel.

Det gør dem bedre til at arbejde sammen i forhold til de opgaver, du står over for i livet og dermed bedre til at udleve dit livsformål ved at bruge dit fulde potentiale, både din intelligens og din intuition i smukkeste samklang 

Den afbalancerer desuden din feminine og din maskuline side og samstemmer disse, så du kan bruge dem begge konstruktivt i dit liv, og på denne måde bliver du bedre til at handle kreativt på din intuition.

Denne healing er vanvittig intens og kraftfuld!

KØB HER


Kanaliseret fuldmånehealing med aktivering og healing af dine dybeste blokeringer.

En fuldstændig magisk healing, fra spirit med indstrømninger fra den højfrekvente stjerne Alpha Leonis og fra Sirius samt med feminine og dybdegående indstrømninger fra Venus og Neptun, 
 som healer, clearer og forløser helt ned i det dybeste dybe af dine ubevidste følelsesmæssige lag.

Med denne healing følger desuden en En særlig aktivering i halschakraet, nærmere betegnet strubehovedet, som er en del af udviklingen i vores chakrasystem i den nye tidsalder.

Denne vanvittige aktivering hjælper dig med at åbne for også at kommunikere, formidle og transmittere den ny tids energier via dit halschakra og ikke kun via hjertet, som det almindeligvis sker igennem.

KØB HER


Sjælens rum

I denne meditation, guides du ind i dit sjælsrum for at møde din egen sjæl og modtage de budskaber, den har til dig i forhold til, at du kan leve efter din sjæls sande natur og din egen indre visdom.

I et kraftfuldt felt af engleenergier guides du trygt og kærligt ind i dit eget sjælsrum i mødet med din sjæl.

KØB HER


Energinøgler og healing fra engle og mestre

For at hjælpe dig med at optage den nye tids energi og det lys, der lige nu indstrømmer til jorden, er jeg blevet guidet til at lave en særlig lysmeditation i samarbejde med 3 kraftfulde lysmestre.
 
De tre lysmestre ønsker at indvie dig i den nye tids energi og hjælpe dig med at integrere den i din krop og sjæl, så det bliver endnu lettere for dig at skabe det liv, du drømmer om og leve ud fra din sjæl og dit hjerte.
Hver af de tre lysmestre giver dig en ganske særlig energinøgle, som de hjælper dig med at integrere i din sjæl og din krop, så du får fornyet styrke, mod og kraft.

 Køb her 

Læs  handelsbetingelser her