Clairvoyant coaching

OBS der ingen ledige tider pt. 

Clairvoyant coaching er til dig, der mangler klarhed over nogle personlige udfordringer og problematikker i dit liv, som du samtidig ønsker konkret hjælp og vejledning til at løse og håndtere.

Det er til dig, der oplever, at du sidder fast i begrænsende tanke, følelses og adfærdsmønstre, der spænder ben for, at du kan leve det liv, du drømmer om, og som du fortjener.

Det kan være, at du har svært ved at finde retning i livet eller oplever særlige udfordringer på bestemte områder af dit liv. Måske er du ramt af stress, lider af angst eller lavt selvværd og andre følelsesmæssige traumer og blokeringer, der skaber lidelse, smerte og modstand i dit liv.

I en clairvoyant coachingsession kombinerer jeg redskaber fra traditionel kognitiv coaching med redskaber fra den spirituelle verden. Jeg bruger mine clairvoyante evner til at stille ind på dig og din energi i forhold til både at se på dine udfordringer og på dine potentialer og muligheder for at komme videre og skabe de forandringer, du ønsker at opnå i dit liv.

Jeg henter de budskaber ned til dig fra den åndelige verden, som er relevante for det tema, du ønsker at arbejde med og vi bruger sammen disse som udgangspunkt for, hvordan du arbejder med at komme videre i din ønskede retning.

På denne måde hjælper jeg dig med at opnå klarhed over dine udfordringer samt en større indsigt i dig selv. Jeg giver dig samtidig konkrete handleorienterede redskaber og værktøjer, så du bedre kan tage styringen over dig selv, dine tanker, følelser og dine handlemønstre, så du kan løsne op for dine blokeringer, tage fat om styrpinden i dit liv og  begynde at skabe det liv, du drømmer om.

 Klienterne siger:

“Jeg har netop haft glæden af at modtage en clairvoyant coaching fra Louise, og det var intet mindre end fantastisk! . Jeg er dybt taknemmelig, rørt og fuld af beundring for Louise Camilles evner! Det er klart den mest brugbare vejledning jeg nogensinde har modtaget. Louise Camille har helt sikkert nogle helt særlige og unikke evner. Meget dygtig! Dermed giver det sig selv, at jeg giver mine varmeste anbefalinger!  “.Stine Egebjerg Johansen.

“Louise er ikke mindre end vidunderlig. Den indsigt hun på kort tid gav mig, er jeg hende dybt taknemmelig for🙏 Alt giver pludselig mening, blot ved at give hende lov til at tune ind på min sjæl. Jeg vil til enhver tid anbefale Louise til andre der har brug for et lille kærligt skub eller indsigt ” Tina Mejer Mathiesen.

Hvordan foregår det?

Sessionerne foregår via tlf. eller skype/facetime.

Priser

30 min.  600 kr.

60 min.  1.050 kr.

Klippekort:

3 sessioner 60 min.  2.700 kr.

5 sessioner 60 min.  4.500 kr.

Sessionerne betales via betalingslink eller bankoverførsel senest 24 timer før reg. nr. 2416 konto nr. 4373788851

Ved afmelding af din tid senere end 24 timer før eller ved udeblivelse opkræves du det fulde beløb.

Læs de generelle handelsbetingelser her